Verven: Verven is moeilijk en blijft moeilijk

In dit artikel gaat het over verven, vooral over rood, geel en blue. Verven is moeilijk en blijft moeilijk en de benodigdheden
Verven is moeilijk en blijft moeilijk

Verven is moeilijk en blijft moeilijk

Verven is moeilijk en blijft moeilijk maar ik doe het wel heel graag, veel verven voor school en ook thuis voor mij vader en moeder.

  1. Verven is moeilijk en blijft moeilijk
  2. Verven en mengen van kleuren
  3. Verven de tafel je kleding en je kwast
  4. Verven is moeilijk en blijft moeilijk en de benodigdheden voor te verven
  5. Nog enige informatie over verven 

Verven is moeilijk en blijft moeilijk

Verven is leuk, maar wel moeilijk. Probeer het uit met goede verf. Verven is vooral leuk voor kinderen. Maar ook voor volwassen mensen, die meer schuren, huizen, schilderijen, muren enz. Verven is moeilijk en blijft moeilijk !! Verven is moeilijk en blijft moeilijk

Verven en mengen van kleuren

Meng de kleuren maar weet daarvoor de drie hoofdkleuren, om te verven. Dit zijn:rood, blauw en geel, nu ga ik je leren mengen met waterverf. Paars: blauw en rood let wel op dat je van alle bij even veel op je kwast doet. Als je meer blauw op je kwast doet en minder rood dan krijg je een kleur tussen blauw en paars. Doe je meer rood en minder blauw op je kwast dan krijg je een kleur tussen rood en paars. Je maakt groen van blauw en geel. Let op dat je wel even veel doet. Als je meer blauw en minder geel dan krijg je donker groen, maar als je meer geel en minder blauw op je kwast doet dan krijg je licht groen. Maak oranje van rood en geel probeer van alle bij de kleuren even veel te doen. Geel en rood maakt de combinatie van oranje, maar als je meer geel en minder rood doet dan krijg je licht oranje. Meer rood en minder geel dan krijg je donker oranje. Ik geef je wel een tip: Let op bij het gebruik van rood dat je niet teveel gebruikt, want dan is het rood dus mislukt en dan ben je boos en verdrietig. Ik heb je gewaarschuwt.

Verven de tafel je kleding en je kwast

doe een schort aan en leg kranten of krantenpapier op je tafel, want als je op je kleding smorst dan is je moeder niet blij. De verf kun je niet meer zo makkelijk uit je kleding wassen, dan kun je je kleding weggooien en dat is zonde. Krantenpapier moet je op je tafel leggen anders dan wordt de tafel vuil en dan kan jij het schoonmaken en dat is niet het allerleukste werkje. Zet je kwast(en) in het water en maak ze als je klaar bent schoon. Kiep je water uit na iedere combinatie. Maak je kwast(en) tussen door ook schoon.

Verven is moeilijk en blijft moeilijk

Verven is moeilijk en blijft moeilijk en de benodigheden voor te verven

voor verven heb je een bakje met water, kwasten groot en klein, papier, karton, krantenpapier waar je op verft, een doek waar je je kwast(en) oplegt en mee schoonmaken, krantenpapier die je op de tafel legt, een plek waar je de dingen die je hebt geverfd of die je wil laten drogen leggen kan, waterverf, een tafel. Je kunt ook een doek op je tafel leggen.

Nog enige informatie over verven

Aan het einde kun je je kwasten en je bakje ook door je vader en je moeder laten schoonmaken. Slik geen verf in want dat kan gevaarlijk zijn. Gebruik genoeg water en verf dan komt dat ook in orde. Dan gaat de verf niet zo vlug op. Vraag het wel eerst aan je moeder of als je het mag na dat je dit artikel hebt gelezen. En als je dit helemaal zo hebt gedaan zo als hier boven staat en iets moois voor vader die werkt en voor moeder hebt geverfd, maar vergeet je oma en opa niet. Doe dit en als je dit gedaan hebt dan is je moeder ook blij en dan verveel je je eigen niet. Dan vindt iedereen dat ook leuk en jij vindt dat super.

Verven is moeilijk en blijft moeilijk

Is geschreven door  Jos, je mag dit verhaal niet overnemen zonder het te vragen !! Verven is moeilijk en blijft moeilijk

Comments

  1. Dit is het eerste verhaal en is geschreven door Jos, hij heeft het helemaal zelf geschreven en dat is best een hele prestatie !! Ook heeft hij zelf alles ingetikt in een word document en er is niks gewijzigd aan het artikel.

    Dit is top Jos ga zo door en tot schrijvens !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *