Verhaal schrijven

Verhaal schrijven maar hoe

Verhaal schrijven maar hoe doe je dat en wat is nodig om een net verhaal te schrijven, hieronder probeer ik uit te leggen wat belangrijk is.

Wie ben ik

Mijn naam is Jos en ik ben de vader van Jos die het artikel heeft geschreven over “verven is moeilijk en blijft moeilijk “. Ik schrijf graag verhalen op websites en blogs en maak graag websites, omdat Jos dat ook leuk vindt heb ik deze website voor kinderen gemaakt en ik hoop dat er heel veel kinderen willen schrijven hier. Als het wat drukker wordt dan wil ik prijzen en wedstrijdjes organiseren.

Verhaal schrijven voor deze website

Je kunt zelf een verhaal schrijven over wat je zelf leuk vindt, probeer zo goed en netjes mogelijk te schrijven want dat is leuk voor de kinderen en mensen die het lezen. Het is de bedoeling dat je zelf het verhaal schrijft, en eventueel met hulp van je vader of moeder hier op de website plaatst. Het beste kun je eerst het verhaal in “word” schrijven om het daarna hier te plakken. Klik hierboven op de ” W ”  wat inhoud plakken vanuit “word ” je kunt in het venster wat dan open gaat je tekst plakken en op invoegen klikken.

Verhaal schrijven en de indeling

Probeer zoveel mogelijk kleine stukjes te schrijven zoals ik hier doe, dat is netjes en leuker voor de lezers, kijk voor voorbeelden naar de verhalen op deze website. Als je alles aan elkaar schrijft dan is dat saai en wordt je verhaal niet veel gelezen. Let op je mag per verhaal 2 foto’s erbij plakken, als je er meer bij doet dan gaan die weg, dus kies je 2 mooiste foto’s.

Inloggen op de website

Als je interesse hebt om verhalen te schrijven en te plaatsen, laat dan een reactie achter onder dit artikel, graag je naam en adres gegevens en je hobby’s erbij schrijven. Ik stuur je dan zo snel mogelijk een gebruikers naam en wachtwoord.

Voor vragen kun je altijd een reactie achter laten, je krijgt zo snel mogelijk antwoord, hou er wel rekening mee dat ik niet altijd achter mijn computer zit.

Succes met schrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *