Pannenkoekjes bakken: mini pannenkoekjes bakken voor kinderen

In dit artikel gaat het over pannenkoekjes bakken, vooral over pannenkoekjes bakken op een gourmetstel. Ook kun je twee recepten voor pannenkoeken beslag maken vinden.

Pannenkoekjes bakken

Pannenkoekjes bakken: mini pannenkoekjes bakken voor kinderen

Pannenkoekjes bakken. Pannenkoekjes kun je bakken in de koeken pan, maar ook op een gourmetstel kun je pannenkoekjes bakken.

Pannenkoekjes bakken op een gourmetstel

Pannenkoekjes bakken op een gourmetstel is leuk voor iedereen, maar vooral voor kinderen. Als je pannenkoekjes bakt op een gourmetstel dan duurt het wel heel lang voor dat de eerste pannenkoekjes uit je pannetje komen, daarom raad ik je aan om niet teveel beslag in je pannetje te doen. Je kan pannenkoekjes op heel veel verschillende manieren eten met appel moet je toch een keer uit proberen. Wij deden normale rijst spek en appel pannenkoekjes hier op deden wij ook nog rozijnen of kaneel.

Pannenkoekjes als ze uit je gourmet pannetje zijn

Laat de pannenkoekjes wel mooi bruin worden anders dan zijn ze nog rouw, dat is niet zo heerlijk. Voor als je je pannenkoekjes op wil eten kun je er ook nog stroop, jam, poedersuiker( op rijst pannenkoekjes ), witte basterdsuiker, bruine basterdsuiker. Als je één van deze dingen op je pannenkoekjes hebt gedaan dan ga je die op smullen. Als je je eerste pannenkoekje uit de pan hebt gedaan dan doe je een beetje boter of olie in je pannetje en laat je dat warm worden dan doe je gelijk weer beslag in je pannetje zo blijf je dat doen. Probeer de onderstaande recepten uit. Pannenkoekjes bakken

Hier het recept en de bereiding voor normale pannenkoekjes:

  • 2 eieren
  • 9 deciliter melk
  • klein beetje zout
  • 400 gram witte bloem

Zeef de bloem en doe die in een grote schaal. Strooi er een beetje zout bij en 1 ei. Meet de melk af en doe de helft bij de bloem in de grote schaal. Roer dit goed. Voeg daarna het tweede ei en de rest van de melk toe en blijf dit roeren tot er een glad beslag is ontstaan.

Het recept en de bereiding voor appel pannenkoekjes:

  • 4 deciliter en 5 centiliter melk
  • 1 ei
  • beetje zout
  • 200 gram witte bloem
  • 1 appel geschild en in kleine stukjes gesneden

Zeef de bloem en doe die in een grote schaal. Strooi er een beetje zout bij en het ei, doe de melk er langzaam in kiepen roer dit goed tot er een glad beslag is ontstaan. Gooi aan het einde de appel er bij. Probeer dit recept ook eens uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *