Jury en schrijfster

Jury en schrijfster

Jury en schrijfster !! Voor deze website ben ik opzoek naar een Jury die regelmatig artikelen van kinderen wil beoordelen. Het jureren zou door 3 onafhankelijke jury’s moeten gebeuren, op basis van nog nader vast te stellen regels en normen, en betreft verhalen van kinderen van 0 tot 18 jaar of ouder mag ook. Regelmatig wil ik wedstrijden organiseren voor de kinderen, heb je ervaring als jury en schrijf of lees je graag dan kom ik graag met je in contact. Laat onder dit artikel een reactie achter en ik zal je zo spoedig mogelijk mailen.

Jury en schrijfster !! Ook ben ik opzoek naar een schrijfster die wekelijks of maandelijks een leuk artikel schrijft voor deze website. De artikelen moeten wel geschikt zijn voor kinderen van 0 tot 18 jaar of ouder mag ook. Voor de Jury en de schrijfster geldt dat ze absoluut geen familie of bekenden mogen zijn van kinderen die schrijven, daarom doe ik zelf ook niet mee bij beoordelingen. Natuurlijk is het ook van belang dat je graag met kinderen bezig bent en dat je elke week wat tijd hebt om te schrijven, ook is het van belang dat de artikelen die geplaatst worden door de kinderen goed geschreven zijn er mag natuurlijk best een foutje in staan en daar gaan we ook zeker niks van zeggen. 

Wat zou het mooi zijn om iedere week een leuk vervolg verhaal te lezen !!

Ook voor de jury en de schrijfster geldt als je andere ideëen hebt laat het mij weten, als ik verbetering of vernieuwing zie die ik ook graag wil ter aanvulling van de website, dan is er kans dat die aanvulling er komt. Momenteel doe ik veel handmatig omdat ik dat leuk vind. Hoop snel versterking en geinteresseerden te ontmoeten !!

Een reactie kun je onder dit artikel plaatsen, vermeldt aub. naam adres en woonplaats, telefoon, email en je hobby’s en per omgaande hebben we contact.

Jury en schrijfster meld je snel aan !!

 

 

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *