Een leuk idee

Een leuk idee

Een leuk idee laat het mij weten, een aanvulling op de site of wat dan ook, stuur mij een berichtje en we overleggen of het mogelijk is. De website is door mij in gericht maar daar kan natuurlijk van alles aan veranderd worden, of dingen kunnen beter. Sommige dingen kunnen misschien automatisch gemaakt worden maar misschien wil ik het liever handmatig doen, maar andere dingen kan ik misschien wijzigen.

Echter bedenk wel dat niet elk idee direct wordt uitgevoerd.

Een leuk idee is dus welkom

Stuur beslist je ideeën op, misschien wil je wel dingen wijzigen die ik niet kan, dan moet je mij misschien helpen daarmee. Graag zou ik hier op de website veel jongens en meisjes zien die graag willen schrijven en die ook met nieuwe ideëen komen. Als er 25 schrijvers zijn dan ga ik kijken of we wedstrijden kunnen doen, of dat we prijzen kunnen verloten.

 

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *